adia26, ja szukam ogłoszeń na
www.gazeta.ie www.polskidublin.com www.dublinek.net www.gumtree.ie
te pierwsze strony są polskie i dotyczą całej irlandii, nie tylko Dublina. Czasem są fajne ogłoszenia, mozna też samemu dać, że się czegoś poszukuje. Ja właśnie tak zrobiłam.
slonko2008, ja też chce mieć wózek z duzymi kołami, bo słyszałam że jest stabilniejszy i lepiej zamortyzowany.
Ale na razie wstrzymałam zakupy do sierpnia, bo jeszcze naprawdę masę czasu. Mam całe 3 miechy żeby wszystko kupić... a po co ma się kurzyć w domu? ważne , że z ciuszkami finito, teraz kupię coś tylko wtedy, kiedy dopadnę prawdziwą okazję.
Przez najbliższe dwa miesiące zainwestuję trochę w drobiazgi do domu, bo jest trochę "szpitalnie" urządzony. Wszystko jasno kremowe, bardzo mało mebli...z jednej strony fajnie,bo dużo przestrzeni, ale z drugiej...coś trzeba zrobić...
mam upatrzone na ebayu parę lamnowanych plakatów do oprawienia-Klimt, Mucha, Dali i parę fajnych pop-art'owskich. na coś się zdecyduję i od razu dom nabierze wyrazu :ico_brawa_01:
wiola85, cieszę się że podobał Ci się mój opis :ico_oczko: czas na twój :ico_sorki: ciekawe, kogo tam masz....jakieś przeczucia?