Hej... nie było mnie jeden dzionek.. ale postów :-D
Kasia3- fajnie Ci z tym baby shower, moim zdaniem to mądrzejsze że przychodza do Ciebie znajmoi jak masz jeszcze dzidzie w środku ,a nie jak jestems wymęczona po porodzie i jedyne o czym myślisz to odpoczynek,a nie naweł gości. Ale nie musze mówić jak jest w polsce, tutaj nie ma tradycji baby shower i pewnie jak się mała urodzi to się wszyscy na głowe zwalą :ico_olaboga:
Anita widze, że problemy z imieniem masz takie jak ja... nic do końca nie pasuje :ico_placzek:
kasia 1983 zazdroszcze tego powera, ja to sprzątam tylko dlatego, że mnie kurz i brud irytuje i sie zmuszam :-D A dzisiaj to mi się nawet na zakupy iść nie chce, może później się wygrzebie.
Wczoraj bylismy u pprzyjaciół bo sie przeprowadzają do nowego mieszkania i chłopcy wznosili sprzęty na górę, potem oczywiście było pifko,i ja znów robiłam za kierowce :ico_placzek: Wracając do domku złapała nas policja na jakąś kontrolę,a ja byłam zmeczona i zła więc otwieram drzwi i pytam " czy to konieczne bo ja ledwo siedze, jestem zmęczona i chce do łóżka" a policjanata tak zamurowało, że mnie od razu puścił :-D , az sama się zdziwiłam :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-07-14, 10:49 ]
W końcu udało mi się zebrac w sobie i zgrac zdjęcie, przedstawiam mój brzusio z zeszłego tyg.-35tc: :-D
A to sprzed 2 tyg: