10 kwie 2008, 08:59
Jagna30, Ja mam podobny problem z wózeczkiem ,bo też mieszkam na 2 piętrze, i chyba zdecydujemy się na deltim x-lander xa,lub coneco toledo.Oba są do siebie podobne, z tym,że coneco jest troszkę lżejszy w wersji głębokiej,ale za to w x-landerze można osobno znieść gondolkę z dzidziusiem i bez problemu wpiąć w stelaz, w coneco zapinanie gondoli jest bardziej skomplikowane. Poza tym x-lander ma lepszą moim zdaniem amortyzację i jest bardziej "dopracowany", np takie bajery jak kieszonki w róznych miejscach,które się przydają i folia przeciwdeszczowa,której kconeco w zestawie nie ma. Wprawdzie pasuje do niego każda uniwersalna folia p/deszczowa do wózeczka,którą za parę groszy można dokupić w sklepie z artykułami dziecięcymi. Minusem coneco jest brak możliwości wpinania fotelika samochodowego do stelaża,ale dla mnie akurat to nie jest problem. Oba wózeczki są na pompowanych kołach,przednich mniejszych obrotowych,które można zablokować i tylnich większych. Mam mętlik w głowie i sama nie wiem co wybrać. Aha ceny coneco ok 750zł,a x-lander ok 1300,-bez fotelika
[ Dodano: 2008-04-10, 09:01 ]
Jagna30, trzymam kciuki,oby z Twoją córunią wszystko było dobrze i oby wyrównał się poziom wód płodowych