28 cze 2008, 08:31
Gie-masz racje,dzieci musza jesc...hheheh.Troche nakladlam mu do glowy no i jedziemy dzisiaj do Castoramy,wybierac kolory farb itd.
Ja ta posciel tez kupilam na allegro,tyle tylko ze to posciel do wozeczka.Narazie nie kupuje poscieli do lozeczka,mala i tak musi spac na plasko bez poduszki,no i pewnie bedzie cieplo wiec wystarczy ze bedzie przykrywana kocykiem,badz pieluszka.Zreszta chce kupic tez taki rozek.
No niestety,podejrzewam ze moje piersi podczas nawalu beda ogromne,wiec stad ta miseczka E.
Zanim zaszlam w pierwsza ciaze nosilam roz.B,
Po porodzie byl nawet DD.
Potem zostalam przy C.No a teraz mam juz DD.Wogole cala jestem DD,hehheh.
Zamowilam sobie jeszcze wczoraj wieczorem (na allegro)koszulke dla mam karmiacych,z krotkim rekawem ,do kolan z takimi fajnymi wycieciami po bokach...super sprawa.Cena to 23,99.
Co do siary to ja zauwazylam to dosc dawno...teraz czasem ja sie budze mam takie plamki na koszulce.Mam nadzieje ze nie bedzie mi sie lało jeszcze przed porodem.
A wkladki laktacyje to byl jeden z pierwszych moich zakupow.W przyszlym tygodniu niech sie dzieje co chce,jade po lozeczko,materacyk,komode,wanienke co tam jeszcze...aha,przewijak itd.
Dostalam juz pierwszy prezent dla malutkiej...brat meza mieszka w Norwegii no i przyjechal niedawno.Kupil caly zestaw Aventa tzn,4 szt, butelek, 2 po 260 ml,dwie po 120 ml,do tego dodatkowe smoczki do but.,smok do ssania, i szczotka do mycia.
Teraz zastanawiam sie nad zakupem laktatora.
margarita83-ale wiesz jak to jest z tymi naszymi bimbalkami,w czasnie nawalu mamy balony jak Doda,potem z czasem sa coraz mniejsze...buuuuuuuuuu no i takim sposobem opadaja.Tak jest w moim przypadku,teraz jestem nawet zadowolona ,ale boje sie co bedzie potem.Wkoncu to juz 3 dziecko,o matko...bede miala do kolan.