Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 mar 2009, 09:37

chociaż mój brzuch uwidocznił się w ciągu tygodnia, jakos taka piłka mi się zrobiła po powrocie ze spzitala miedzy 17-18 tygodniem. No i mam ją do teraz:) tylko coraz wieksza.. i niestety w tylek tez poszło- bo ja przeciez caly czas siedze w domu i lezę.!!

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

27 mar 2009, 09:38

sierpniówka, wczoraj chcialam ogolic intymne miejsca i zrezygnowałam. Teraz bedzie trzeba na to troche czasu rezerwowac.

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2009, 09:57

hej dziewczyny
ja oczywiście obudziłam się z bólem głowy, ale wypiłam kawkę i mi przeszło, idę sobie pooglądać dr.hausa, bo wczoraj nie miałam czasu żeby obejrzeć, a teść mi nagrał :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2009, 10:26

Witam Was Myszki moje

ja dziś radosna jak skowronek, budziłam sie już z 5 razy ale na upartego udało mi sie zasnac i dospać do 9.00 żeby czas szybciej zleciał do usg sądna godzina 13.20 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

przedtem musze jeszcze isc do laboratorium o ta gluzkoze zapytać
no i na poczte bo przyszły moje zamówione body dla dzidzi- tylko listonosz znów awizo sąsiadce zostawił :ico_zly: :ico_zly:

potem idę do koleżanki na chwilkę, a potem musze zadzwonić do opieki itp, i troche spraw pozałatwiac

Beatko ja widze ze narazie mamy pod górkę z herbatką, ale obiecuję ci ze w przyszłym tygodniu znajde czas na :ico_kawa: :ico_kawa:

ten weekend bede musiała zakuwać bardziej niż przedtem, no ale w słusznej sprawie trzeba czas poświecać

sierpniówka, zwróciłam uwagę na to, ale szczerze ci powiem, ze było mi to obojętne, pójde dziś do sąsiadki zapytac jaką ona ma pościel w łóżeczku i wtedy przemysle, dobrze że zwróciłaś mi na to uwage bardziej

[ Dodano: 2009-03-27, 09:37 ]
obudziłam się z bólem głowy, ale wypiłam kawkę i mi przeszło
skad ja to znam... :-D :-D :-D

a wogóle to zapomniałam sie z Wami podzielić tym co mnie rano spotkało :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Przemek wstał dziś pare minut przed budzikiem, wtulił sie tak ze mnie obudził i co?
obydwoje w tym samym momencie powiedzileiśmy "śniło mi sie ze to chłopczyk" i zaczeliśmy sie śmiać ze to jakiś znak

no a przez ten sen znów mi sie w głowie pomieszało :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: jeszcze kilka dni temu byłam bardziej skłonna do dziewczynki a teraz jak śnił mi sie synus i ten pokoik i te butki małe... ojej, chyba mi odwala totalnie

ważne zeby dzidzia zdrowa była, wierze ze za to co mnie w życiu spotkało Pan Bóg da mi zdrowe dziecko, ze wynagrodzi mi wszystkie moje cierpienia, juz raz dał mi cud- Mojego Przemka, za niego codziennie dziekuje Bogu... wierze ze tym razem też tak będzie :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

27 mar 2009, 10:58

witam z :ico_kawa:
izuś_85, prorocze sny powiadasz :) mi sie nie snila plec :) mi tylko wszyscy tłukli do głowy ze bedzie chlopiec, tak wmawiali ze wmówili :)

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

27 mar 2009, 11:25

Dzien dobry :ico_brawa_01:

Izuś czekamy na zdjecia z USG :ico_brawa_01: mnie tez ostatnio sie snil chlopczyk i juz sama nie wiem co bym chciala miec :ico_olaboga: jak na razie mamy Zygfryda w brzuchu :ico_oczko:

monia82
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 mar 2009, 11:26

Witam po dłuższej nieobecności :-) Wróciłam sobie do pracy na kilka dni, ale moje plecy nie dały mi żyć i musiałam sobie odpuścić, nie dałam rady, chodziłam jak scyzoryk :ico_placzek:
Gin mnie nie pocieszył, nic nie można z tym zrobić tylko przecierpieć :ico_placzek:

Co do tych przeczuć to ja tak od 10tc byłam przekonana że będzie chłopiec, ale im bliżej było połówkowego tym mniej już byłam o tym przekonana. A tuż przed to już niczego nie byłam pewna. I przy okazji się pochwalę, już jestem po usg, miałam przedwczoraj :ico_brawa_01:
Z dzidzią wszystko w porządku, lekarz nie dopatrzył się żadnej wady, wszystko na swoim miejscu! Bałam się zwłaszcza o serduszko, ale było widać na kolorowo że jest czterojamowe i nie ma żadnej dziurki! :ico_brawa_01:
Dzidzia fikała koziołki, kopała, machała i niestety chowała co tam ma między nóżkami. Raz tylko wypięła pupkę i gin dopatrzył się "efektu hamburgera" czyli warg sromowych i powiedział, że wg niego to na 95% dziewuszka, ale żeby jeszcze nie kupować różowych rzeczy bo to różnie bywa :-D Żebyście widziały minę mojego M :-D Tak się nastawiał na syna a tu 2 baby będzie miał w domu! Mnie tam wszystko jedno byle zdrowe było. Niby twierdzi że nie jest zawiedziony, ale wiadomo, każdy facet chyba chciałby syna. Na razie się przestawiamy z myślą że będzie dziewczynka.
Acha, mamy nagranie ale tylko 5 min bo się nie nagrało za 1 razem jak gin robił pomiary i musiałam jeszcze raz wskoczyć na fotel :-) Mała w 18tc waży 222g, a termin wg usg 1.09 ale gin powiedział że będziemy się trzymać terminu z OM czyli 30.08

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

27 mar 2009, 11:37

Zygfryda
hehehe monia82, ja strasznie dziewczynke chcialam , wiec ja fiutka zobaczyłam hmmm to troszke sie rozczarowałam gin sie smiał (pewnie se pomyslam co za matka)

Awatar użytkownika
rybcia82
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 mar 2009, 11:49

witajcie kochane!
sierpniówka,
ja tez mam pilke i w dupke troche poszlo-od tego siedzenia w domu..........no ale wczoraj poszlam z moja suczka na ponad godzinny spacer i dobrze zrobilam,bo dzis juz nie ma slonca,a wczoraj bylo slicznie!
...ta moja glupia sunia jak tyko zobaczuyla wode to sie rzucila i mi jakis kawal drzewa wytaszczyla na brzeg :-D ,az sie zastanawiam,czy nie za wczesnie na kapiele?no ale i tak bym jej nie powstrzymala :ico_haha_01:
izuś_85, ta posciel wyglada fajnie,ale pomijajac jakosc materialu za ta cene,to ja np.chce kupic tez podobny komplet,ale zeby baldachim oddychal,wole taki firankowy,bo jak zakryje lozeczka z dzieckiem w srodku,latem ,szczelnie,zeby go nic nie pokąsalo to nie chce zeby mi sie dzidzia udusila:))
wiec doplace pare groszy i kupie z innym baldachimem :-D
olala, ja jeszcze daje rade
Beata_Tychy, ppoczestuje sie kawka...a ja mam maslanke owocowa :ico_brawa_01:
megi5566, sny sie snia na odwrot podobno-wiec moze corcia???
monia82, moje dzidzi w tym tyg co ty wazyo 250 gram,wiec nie tak bardzo duzo-bo juz myslaam,ze mi kolos rosnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2009, 11:54

ale mi dzidziuś szaleje w brzuchu :ico_brawa_01:
kopie niemiłosiernie, ale fajnie... :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”