Aaaaaa i dizś tez miałam sen erotyczny, w wannie :ico_haha_01: ale nie z moim męzem :ico_wstydzioch:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
CZY WY TEZ CZUJECIE JAK ŚPICIE BÓL W BIODRACH, w górnej czesci uda-łączniea z pośladkiem ;-d- JAKBY SKURCZ??????
ja mam taki ból czasem ale z rana i jak sie poloze
My wczoraj po 23 zjechalismy do domu, najadł się Grosiu ze szok :ico_szoking:
wiadomo u kazdej z solenizantek musiał
u ciotki T. wkurzyłam sie w pewnym momencie bo ma wójka co jak popije to łapie baby za cycki, ja sobie jem sałatke a tem sie dobiera, jak rzuciłam talerzem na stół to moment cisza był, dla niego nic sie nie stało no nbormalne a dla mnie brak jakiej kolwiek reakcji ze strony reszty jest nieprawdopodobny ze pozwala sie na to, uwazajac ze on juz taki jest
Jego syn odrazu go zaciagnol do stolu a jak wychodzili to mnie obstawili ze wszystkich stron zeby wujaszek niechcial sie pezytulac za dlugo :/
odebrałam kolejny karton ubranek dla grosia :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: on wzyciu nie ubierze tego wszystkiego!!! chyba juz nie wlaze dosklepow na bank, a te co dosrtalam to takie kochanskie nareszcie kolorkii normalnieee superrr :-D :ico_brawa_01: ale sie cieszeeee jak to wszystko poukladam policze za 100lat to potem sklep otworze i bede sprzedawac :)
ej dziewczyny bo w kartonie dla grosia znalazlam bluzke 2 mini ciazowe i pizame dla mnie, ale najlepsza pizama super wiecie jak sprytnie zrobiona
taka przed kolana niebieska 1 czesciowa i na przodzie ze niby zakładana a jak zakładanie sie rozlozy to cycusia mozna wyciagnac
nie trzeba nic rozpinać
no superrr,
Glupia ciesze sie z piżamy :-D
[ Dodano: 2009-05-17, 10:31 ]
woda dziala na mnie relaksujaco)
ja mam tak sama nie tyle ze plywala bym caly czas, ale lezala sobie w tej wodzie siedziala
wogole , woda to dla mnie ogromny relaks spokoj i szczescie, ja jak jade gdzies nad wode sie opalac jestem jedyna co jak wlezie po przyjezdzie to wychodzi przed odjazdem
tak strasznie lubie wode.....moze mi sie uda, bo u nas po przyjezdzie na oddzial sie rezewoje sale z wanna
ale jak juz zaczyna sie rodzic i ta sala jest zajeta to niestety nic nie zrobia rodzi sie normalnie
ale jak nie zarezerwuje wczes niej to potem nie moge sie wciskać, wiec chyba jednak wanna