08 lip 2009, 16:22
dziewczyny dziś dzień dobroci dla Izki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: co prawda wypłaty na koncie jeszcze nie ma :ico_zly: ale nie zgadniecie....
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mam w domu łóżeczko!!!!!!!!!!!!!!!!!! śliczne, piękne, zadbane, z firmy VOX, używane tylko 8 miesiecy w suuuuuper stanie i to za darmo :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
właścicielka siłowni do której chodził Przemek z kumplami wczoraj przyszła na siłke z łózeczkiem i mówi do chłopców "chcecie to bierzcie" no i kolega od razu pomyslał o mnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jest piękne, wygląda jak prosto ze sklepu :ico_szoking: :ico_szoking: bo ta kobieta z takich troszke "przy kasie" i co chwilunia ma inne pomysły na pokój swojego synka, miała nową wizje wiec dała chłopakom bo wiedziała ze jej klienci niedługo ojcami zostaną :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
teraz nie jestem skazana na łaske bratowej, która ma już troszke zniszczone łózeczko
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: