ale niech zaczeka jeszcze 3 tygodnie :ico_sorki:
zaczeka :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: oby nie czekała do września :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
mi sie właczył syndrom budowania gniazda chyba... :ico_puknij: chodze po domu i patrze co by tu naszykować jeszcze... szkoda ze nie zrobiliśmy tego remontu w sypialni bo bym już łózeczko skręciła i komode przeniosła :-D
musimy w tym tygodniu zrobić ten remont, bo już bym chciała zeby wszystko stało tak jak ma stać na swoim miejscu, od koleżanki musze przewieźc mój wózek, fotelik i przewijak bo przechowuje mi to wszystko
no i zostanie tylko ostatni miesiąc czekania... który mamy już też zaplanowany
Przemek postara sie pracować na miejscu od początku sierpnia, wiec popołudnia bedziemy spedzać razem... a nudzić sie nie bedziemy bo chcemy zwiedzić kilka miejsc dopóki we dwójke jesteśmy :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: np Ojców i troszke Śląska :ico_oczko: :ico_oczko:
[ Dodano: 2009-07-15, 12:19 ]
betina, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zaciskaj nóżki :ico_oczko: :ico_oczko: jeszcze chociaż dwa tygodnie musisz wytrzymac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
i zadnych przytulanek :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: