Czołem. :ico_haha_02:
Ja odprowadziłam Tolka do przedszkola i przyjechałam do domu,
no własnie tak mnie i dzisiaj ciągnie, tym razem z prawej strony, ale własnie koleżanka mnie pocieszyła, że tez tak miała w drugiej ciazy,
i że to norma a to jeszcze przecież ja miałam CC :ico_oczko:
Także jestem spokojniejsza, tylko gdyby ten mój synuś dał mi jeszcze kilka mocnych kopniaków, to wogóle byłoby git! :ico_oczko:
Matko kochana to u Was takie deszcze :ico_szoking:
U nas jak na Wyspę to pada ostatnimy czasy bardzo mało tfu tfu odpukać :-D
Dzisiaj ciepło 17 stopni, ale słoneczko troszkę za chmurki ucieka.
ale mam calkiem inny brzuch niz z zuza bo wczoraj chcialam zalozyc spodnie ktora nosilam do ostatnich dni z zuza
Basiu, ja tez mam całkiem inny brzuch, taki jakiś większy no i te boczki, ech przytyłam :ico_noniewiem:
Magdalena_82, swietne zdiecie małego :ico_brawa_01:
dzieki Basiu...
No ja nie mam po Antosiu, Antos miał używany, niestety :ico_noniewiem:
nie stac nas za bardzo wtedy było, :ico_noniewiem:
My się skłaniamy ku kupnie tego Maxi cossi, podoba mi się ten wózeczek, bardzo.
ja wizyte mam w srode, ale chyba taka bez usg
kurcze to WY często maciew te wizyty :ico_szoking:
ja mam teraz dopiero 22 czerwca :ico_oczko:
moja zuza od wczoraj chodzi i ciage mowi "nie bo nie" :-D
no i to jest najlepsze wytłumaczenie :-D
Moje dziecko wczoraj nie mogło zasnąć a to dlatego że tatuś go szykował do snu, zawsze się przy tatusiu rozbryka i potem sa kłopoty, ale łaził i łaził aż w końcu przyszedł i mówie "mamusiu, bardzo Cię do snu potrzebuję" :-D :-D :-D
i zasnał potem w ciągu chwilki :ico_sorki:
ale potrafii też powiedzieć do taty "chodz stary na górę się pobawić" :ico_haha_01:
ja niewiem skąd mu się to wzięło , przecież ja tak do B nie mówię, on do mnie też... :-D
fakt że chciało nam się smiać, ale staramy się nie pokazywać żeby go to nie rozśmieszało :ico_oczko:
Mi w pierwszej ciazy mówili że będzie chłopak, a teraz że dziewczynka...i co Leoś ich wycyganił :ico_haha_01:
[ Dodano: 2010-05-17, 14:43 ]
ja mam na obiadek rosołek, zaraz sobie chlipnę i zmykam po dziecko spowrotem, może jeszcze jakiś zakupy zrobie, może się nie rozpada deszcz. :ico_noniewiem: