To rzeczywiście też bym sikała ze strachu,dobrze że to tylko obtarcie.
Ja niedawno wstałam,wszamałam kanapki i teraz trzeba ciut posprzątać
no tak, u mnie to samo :ico_olaboga:teraz trzeba ciut posprzątać
Dona spokojnie. Moze od truskawek masz uczulenie??? Tylko nie daj sie zwariowac :ico_nienie: Ja juz tez prawie bzikowalam na punkcie zatrucia ciazowego ale :ico_puknij: sie ze to niemozliwe. Dla spokoju zadzwon do lekarza, to moze Cie uspokoi :-)Przyjechalam do domu, umyałam się i dalej czuje ,ze cos ciało mnie swędzi Mam nadzieję,ze to nie początki tej wstrętnej cholestazy Straszliwie sie martwię, staram się nie mysleć, bo , wiadomo, to jeszcze powiększa objawy...No i jeszcze poczytalam w necie i w głowie mam chaos.
Może to nic poważnego, tylko spokojnie :-)Przyjechalam do domu, umyałam się i dalej czuje ,ze cos ciało mnie swędzi :ico_szoking:
Oj mnie tak ostatnio całą noc gryzły komary, ąz mnie budziły. No i mam całe stopy podziabane :ico_noniewiem:A na dodatek gryzly mnie komary :ico_zly:
Na pewno to nerwy, nie denerwuj się, dużo wypoczywaj. Ja też mam strasznie wścibską teściową, niby nie chce się wtrącać, ale cały czas coś komentuje. Jak to dobrze, że w innym mieście sobie mieszka.ja dzisiaj wzielam nospe,bo bolal mnie brzuch(tak mocno), mysle ze to nerwy

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość