kurcze tez to kiedys ogladalam i nawet to lubilam :-Dsabrina-nastoletnia czarownica. Dawno nie oglądałam tego serialu, pamiętam go z lat młodości

mnie to jeszcze mniejsze pierdoły denerwują :ico_haha_01: , dziś to już mnie mają wszyscy dość tak marudzę :ico_haha_01:żeby taka pierdoła była w stanie tak mnie zdenerwować.
ja tak mialam z carmen :ico_oczko: zawsze mowilam, ze pierwsze dziecko to bedzie chlopak i bedzie sie nazywal Mikolaj :ico_oczko: no i chlopak i chlopak, zaszlam w ciaze, a ze dobrze wygladalam - wszyscy ze chlopak, choc sporo osob ze dziewczynka, bo nie czulam dlugo ruchow :ico_oczko: mojemu Mikiemu urwal sie wisiorek w ... 23 tc... :ico_olaboga: to bylo jak grom, normalnie nie wiedzialam, czy cieszyc sie, czy plakac. jedyne co wydukalam: ale zdrowe jest, nie??? mezowi bylo wszystko jedno, ale presja otoczenia tak go na chlopca przygotowala, ze tez byl szok dla niego. I tez negowalam plec, mimo, ze wiedzialam, kupowalam ciuszki uniseks :ico_oczko: pozniej, jak juz wybralismy imie, byla moja Carmen, a teraz... teraz chcialam dziewczynke :ico_haha_01: no i mam chlopaka, znow zonk :ico_oczko: choc w tym przypadku "czulam" od poczatku, ze ciaza jest inna i ze chlopak bedzie :ico_oczko: Ale nie przejmuj sie, mysmy tak mniej wiecej do 7 mca chodzili zombi ze naszemu synkowi (carmen) klejnoty ukradli :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:jak juz sie dowiedzialam, ze Fasola to bedzie chlopak to jakos nie moge sie na to psychicznie przestawic.
A a się dopiero obudziłam. Poszłam o 20.00 na pilates i jak wróciłam, to tak mi się spać zachciało, że stwierdziłam iż się na godzinkę położę - no i ta godzinka potrwała ponad trzy. Wykąpałam się i teraz też mi się spać nie chce. Ale cóż normalni ludzie, a zwłaszcza :ico_ciezarowka: o tej porze śpią, no to dobranoc.wy idziecie spac, a ja bylam tak nieprzytomna po poludniu ze zasnelam z ksiazka :ico_wstydzioch: pospalam, teraz juz mi sie spac nie chce,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość