milutka204, wozkow sie nie uzywa, bo Japonia to idealny kraj dla mamy z dzieckiem, czyli wszedzie blisko do autobusu itp. w sklepach wszedzie wozki na zakupy laczone z wozkami dla dzieci, w kazdej tolalecie przewijak i specjalne foteliki czyli zbedny zupelnie a jak bym sie pchala z takim sprzetem gdzies to beda tylko na mnie sie krzywo patrzec, ze z takim wielkim gratem przyszlam. No jak podrosnie to spacer ale to juz nie gondolka wiec mozna go szybko zlozyc. A na opinie ze zmija to poczekam na reszte dziewczyn, bo nie wiadomo jak to u nich z tymi zmijami jest.
Wlasnie od ponad tygodnia zbieram sie zeby pstryknac sobie fotke brzuszka i jakos do tej pory tego nie zrobilam, moze wstawie jutro.
[ Dodano: 2008-09-15, 21:20 ]
zaczeli mi spiewac "mały pajączek wszedł na pałączek" schowałam się w koncie i ryczałam.
ja Cie bardzo dobrze rozumiem :-)
[ Dodano: 2008-09-15, 21:22 ]
a i przypomnialo mi sie... mnie dzidzia kopie na dole ale czesto puka rowniez na gorze. Na usg na dole miala nozki a na gorze raczki czyli nawala mamusie wszystkimi konczynami :-D a te raczki to na wysokosci pepka.