uuuuuuuuuu to niefanie :ico_olaboga:No ale po ptokach jak to sie mowi, bo wszystko juz sold out
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja też takie ograniczenie wprowadzę :-) jak juz większośc rzeczy kupię :-)Wprowadzam sobie ograniczenie - 2 rzeczy na tydzień.
Marcia.. listę bierz i po kolei najpierw sprawdz co Ci się podoba, potem ceny, potem decyzja i potem trza Chłopa wołać, żeby zapłacił i potem juz czekasz na przesyłkę :-D to zdecydowanie moja najlepsza rozrywka od kilku lat :-) a myślałam, że nic nie pobije czytania książek i sprawdzania wypracowań uczniowskich :-Djakos tak nie mogę zebrac sie do zakupów dzidziusiowych.. :ico_olaboga:
no ja omiajałam to z płaceniem, jakby nie było wypłata co miesiąc na konto wpływa :-D , chłop sam się poczuł zobligowany do płacenia i jak przychodzi listonosz to leci z portfelem. Ja płaciłam przelewami.Marcia.. listę bierz i po kolei najpierw sprawdz co Ci się podoba, potem ceny, potem decyzja i potem trza Chłopa wołać, żeby zapłacił i potem juz czekasz na przesyłkę :-D
prosze bardzo, te aukcje są już zakończone, ale ten sprzedawca ma je dalej w oferciea masz do tego link?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość