Marcia, mam ten sam problem... szukam wszędzie, ale niestety, na takie sztuki jak ja, ciężko znaleźć cokolwiek...martwi mnie tylko to ze nie mam zadnej kurtki cieplejszej..bo juz sie w stare nie mieszcze..
noo, życzę Ci, żeby zakupki były udane :ico_brawa_01: ja na obiad cycki z kurczakaja głownie dzis mam zamiar pojechac tak jak pisałam na zakupy no i jakis objadek musze ugotowac...tylko nie mam za bardzo pomyslu..moze Cannelloni z farszem mięsnym???
U nas słoneczko,więc pewnie wybierzemy sie na placyk po południu.Planów nie mam zadnych-dzień jak co dzień po prostu,zaplanowałam sobie placki ziemniaczane na obiad,ale mi się tak nie chce ziemnaków trzeć,ze szok :ico_noniewiem:jak tam u Was za oknem? jakie plany na dziś ?
wiesz moze i bym cos znalazła ale kurcze wydawac kase na ciuchy w ktorych pochodze 3-4 miesiace..jakos mi to nie bardzo lezy..Marcia, mam ten sam problem... szukam wszędzie, ale niestety, na takie sztuki jak ja, ciężko znaleźć cokolwiek...
wlasnie to jest dla mnie najwiekszy problem i dlatego placki ziemniaczane jem tylko u mamuniaplanowałam sobie placki ziemniaczane na obiad,ale mi się tak nie chce ziemnaków trzeć,ze szok
no ja właśnie obserwuję wyprzedaże w necie w lokalnych sklepach :-) tak, żeby dużo za tę kurtkę nie zapłacić... ale jak nie znajdę to poncho kupię, żeby brzuch schować i nie ziębić :-Dwiesz moze i bym cos znalazła ale kurcze wydawac kase na ciuchy w ktorych pochodze 3-4 miesiace..jakos mi to nie bardzo lezy..
oj, Secret.. :ico_pocieszyciel: będzie lepiej... mój Norbert bardzo długo budził się ba picie.. heh.. więc trzymam kciuki, żeby u Ciebie to było jednorazowe... a na katar witaminki, najlepiej prawdziwe :-)Bartek sie dosłownie co godzinę na picie budził :ico_zly: ,nie wiem co mu się porobiło,może powietrze jakieś suche było :ico_noniewiem: Normalnie jakbym już noworodka miała.Okropnie niewyspana jestem i jeszcze mi się katar jakiś przypałętał :ico_chory:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość