ja tez :-D :-Dja to juz nie mogę się doczekać :-D
noo, sporo, sporo :-) będzie co podziwiać :-D :ico_oczko:ja tez juz bym chciala zobaczyc Wasze maluszki :-) w styczniu bedzie ladny wysyp, bo duzo Was tutaj :-)
:-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gaga, służę pomocą :-D :ico_oczko: ja też zawsze z 1kg robię, bo Krzysiek to uwielbia zarówno ciepłe, prosto z wody, jak i na drugi dzien odsmażane :-)No skończyłam. Zamiast jak biali ludzie zrobić sobie sobie pierogi pół kilograma sera - żeby było na obiad dziś i jutro, to nie ja jak zwykle porwałam się na kilogram i teraz będę mrozić, bo nie ma szansy żebyśmy to zjedli
u mnie to też Bogdan jest wielbicielem pierogów, ale z kilograma to byśmy ze trzy dni jedli we dwójkę.ja też zawsze z 1kg robię, bo Krzysiek to uwielbia zarówno ciepłe, prosto z wody, jak i na drugi dzien odsmażane :-)
noo, ja z chęcią tylko daleko :ico_olaboga: :ico_placzek: ale będę wcinała z Tobą w myślach :-DA dziewczyny zapraszam zapraszam.
ooo, następna, co smaka robi :Pa moj ryz juz w piekarniku..jeju juz mi ślinka leci taki smak mam na niego.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość