a ja nie mam zamiaru nic dawac połoznej..bo przy cc to chyba bez sensu..
ja tez mam usg na kazdej wizycie.. :-D
:-D
dobra ide chłopa gonic do jakies roboty :-D :-D

na Bema? :-D jak tak, to ja tam właśnie rodzilam Młodego i oprócz tej sytuacji z wypytywaniem mnie o rzeczy podczas skurczu w ogóle nieistotne to było glancuś - uratowali mi syna - a to najważniejsze :ico_sorki:Moja kuzynka tak rodziła w Lubinie i była bardzo zadowolona.
nie wiem, a w Lubinie jest więcej szpitali ?na Bema? :-D
dokładnie, co racja to racja, mówią, że żona to nie rodzina...milutka204, noo, dziwne masz podejście do tego tematu teściowej... ja bym nie igrała, bo jakkolwiek żonę może chłop zmienic i tysiąc razy, tak matkę zawsze będzie miał jedną - pamiętaj o tym...
w tym Lubinie, między tą Legnicą a tymi Polkowicami (gdzie mieszkałam) to nie, tylko ten jeden państwowy szpital na Bema i prywatna klinika położnicza "Femina" :-)nie wiem, a w Lubinie jest więcej szpitali ?
własnie w tym i ona rodziła w państwowym szpitalu.w tym Lubinie, między tą Legnicą a tymi Polkowicami (gdzie mieszkałam) to nie, tylko ten jeden państwowy szpital na Bema i prywatna klinika położnicza "Femina" :-)
a ja właśnie takich szukam, nie lubię jaskrawych, dokładnie każdy lubi coś innego :-Daga22, nooo, te zwierzątka w ogóle fajne.. tylko jak dla mnie to za mało "wyraźne" kolory, już te autka były wyraźniejsze :-) ale to moje zdanie :-d :ico_wstydzioch:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość