noo, to masz dziś suprrr dzionek - ja swojego listonosza wypatruję :-)Właśnie listonosz przyniósł dwie paczki: woreczki na pieluszki i dwie pary spodenek dresowych, ale już na 68. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nic mi nie mów... ja mam lęki przed tą glukozą jutro, bo jak wyjdzie ta cukrzyca to mnie też potną :ico_noniewiem:Jak jutro okulistka stwierdzi, że muszę mieć cesarkę, to się wścieknę :ico_zly: :ico_zly:
może nie będzie tak źlenic mi nie mów... ja mam lęki przed tą glukozą jutro, bo jak wyjdzie ta cukrzyca to mnie też potną :ico_noniewiem:
dwa lata temu miałam kompleksowe badania,stwierdzili mi jakieś zmiany w rogówce i nie chcieli zrobić laserowej korekcji krótkowzroczności i to odpłatnej. Ostatnio sie dopiero ginowi przyznałam i kazał mi iść do okulisty.gaga22, a masz jakieś poważne problemy z oczami?
mam nadzieję... bo się boję najnormalniej usypiania, znieczulania...może nie będzie tak źle
no to trzymamy kciuki za to, co powie okulista...dwa lata temu miałam kompleksowe badania,stwierdzili mi jakieś zmiany w rogówce i nie chcieli zrobić laserowej korekcji krótkowzroczności i to odpłatnej. Ostatnio sie dopiero ginowi przyznałam i kazał mi iść do okulisty.
no właśnie, takie to wszystko sprawiedliwe...a ja własnie chciałam i sie wsciekłam ze mi nie zaleciła.. :ico_zly:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość