noo :ico_brawa_01: :-Doki oki to juz nie narzekam... :-D
ja właśnie pochłonęłam kombinację barszczowo - kisielową :-) nie moge się odkleić od tych dwóch płynów i mogłabym na okrągło normalnie :-)
a fuuuuj :ico_szoking:ja właśnie pochłonęłam kombinację barszczowo - kisielową
a tam, gadasz :-D Kochana, najpierw szklaneczka barszczyku, a chwilkę później szklaneczka kisielu :-) mniam :-Da fuuuuj :ico_szoking:
noo, ja na moja przyszłą teściową też mam uczulenie :-)bylam dzis u tesciowej na nauce szycia i myslalam, ze to babsko tam rozniose :ico_zly: ja to jednak na ta kobiete to jestem zbyt nerwowa - postanowilam wiec zostac samoukiem :ico_haha_01:
noo, to suprr że ok :ico_brawa_01:Dziewczyny - macie jakies zwierzaki w domu? No i co z kotami? Ja mam kocura :-D i dlatego mialam robione badania na toksoplazmoze ale wszystko ok. A jak u Was?
Z yego co widzilam na fotkach to z Ciebie niezla laseczka jest wiec chyba Ci to nie grozi :ico_haha_01:mnie znowu napadlo na slodycze :-D , bede wygladac jak slonik jak tak dalej pojdzie :-D
A Ty moja droga nie masz przypadkiem problemow ze wzrokiem? Radze wizyte u okulisty :ico_haha_01: ja i laseczka - cha cha cha :ico_brawa_01:Z yego co widzilam na fotkach to z Ciebie niezla laseczka jest
ja to Cie podziwiam za ten rowerek.wracam na rowerek
ja mam psa i jedyny z nim kłopot taki, że szczeka, jak opętany, więc go chyba do szopki eksmituję
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość