hehe no chyba troche :ico_haha_01: :ico_puknij:hehe, my troche nienormalne jestesmy
dokladnie, a ty za 5 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:za 2 dni wskoczysz w piate okienko
no ja mam juz prawie 5kg wiecej :ico_wstydzioch: :ico_olaboga:przybralas juz na wadze? bo mi brzuszek zaczyna powoli rosnac
To ja wg USG też za 5,ale trzymam się terminu OM wiec cierpliwie poczekam te 10 dni.dokladnie, a ty za 5 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No ja też już przytyłam,co prawda 3 kg ale powiem że nie czuję tego w ogóle.Wszystko poszło chyba w brzucha,no i może delikatnie w uda (ale mąż temu zaprzecza).Jem co chwilę więc co się dziwić.Nie ruszam jednak słodyczy w ogóle,tylko same owoce i od czasu do czasu lody.Staram się dostarczać maluchowi jak najwięcej witamin.no ja mam juz prawie 5kg wiecej :ico_wstydzioch: :ico_olaboga:
przez godz raczej nie urodzisz :ico_oczko:Tylko nim on przyjedzie i zawiezie mnie do szpitala to minie ponad godzina
:ico_haha_01:co do podróży na porodówkę to mój K spytał co zrobimy jeśli drogę zasypie tak że nie moża będzie przejechać... w centrum warszawy??
ja nie biore ale gin w PL przepisal mi na skurcze potas :ico_noniewiem:Mam do Was pytanie,czy bierzecie może jakiś magnez w tabletkach,bo mi ginka zaleciła,ponieważ od jakiegoś czasu dokuczają mi skurcze mięśni
Wiem :-D najpierw poczekam aż skurcze będą częste i dopiero będę dzwonić do męża,chodzi mi bardziej ze pewnie go wtedy nie będzie przy mnie.Z resztą nieważne.Powinnam się przyzwyczajać do myśli że będę wtedy sama.przez godz raczej nie urodzisz :ico_oczko:
Ja miałam skurcze ręki,nogi,teraz twarzy.Mam to już jakieś 1,5 miesiąca.Lekarka przepisała mi potas i magnez.Tylko w aptekach dość dużo tego i nie wiem który mam kupić.Może farmaceutka mi doradzi.ja nie biore ale gin w PL przepisal mi na skurcze potas :ico_noniewiem:
mialam dwa razy skurcze lydki, ale na razie cisza to nie biore tego :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość