- ja mam duzo jablek i tez soczek wyciskam i wczoraj zeby nie myslec o USG zrobilam dzem z pomaranczy,i wyszedl pyszny :-Dkupilam wczoraj rozne owoce i soki i robie z tego
no ja wczoraj przed 5ta musialam zjesc kanapke bo bym nie wytrzymala :ico_noniewiem:ja mam teraz tak,ze budze sie glodna w nocy,ale nie jem,bo boje sie przytyc za bardzo
oj jak ja bym chciala wazyc 70kg :ico_noniewiem:jak teraz mi tez cos zostanie to bede grubo ponad 70 kg
to tylko tak sie wydaje :ico_noniewiem: waze duzoooo wiecej ale teraz nie bede sie tym przejmowala :ico_oczko:Ty taki chudzielec na tych zdjeciach i marzysz o 70 kg?
No proszę, proszę, mamy już pierwszego pewniaka jeśli chodzi o imię :ico_oczko: :ico_brawa_01:tam gdzie Zuzka bedzie
Chyba większość z nas tak ma... Ja ważę 60 kg i też mi się wydaje że parę kilo powinnam zrzucić :ico_wstydzioch: No oczywiście nie teraz :ico_oczko:albo masz zly obraz samej siebie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość