Witam :-D
Co do mycia okna,to ja jedno umyłam w sypialni bo było takie brudne ze :ico_szoking: Ale ja mam okna tak nisko że na stojąco dałam sobie radę,nigdzie nie wchodziłam na żadne stołki,drabiny.Moze troszkę u gory mniej się przyłożyłam ale co tam.Najwyzej w przyszłym roku nadrobię.Bez przesady.
u nas bylo podobnie, chociaz to on mial wymyslec... wszystkie moje typy odpadaly
a jak przegladalam kalendarz i wymienialam imiona to on dodawal albo przydomki albo nazwiska z jakimi mu te imiona sie kojarza :ico_puknij:
No ja sobie daruję na te 1,5tyg wybieranie imion.Dla chłopca już mam,dla dziewczynki niczego nie wybrałam.Może się okaże że nie muszę wymyślać niczego nowego bo będzie chłopak i już,a jeśli nie to zacznę działać z kalendarzem,bo już połowę netu przejrzałam i niczego fajnego nie znalazłam...albo inaczej podobają mi się imiona ale sa bardzo popularne,a nie chcę mieć kolejnej Oliwki czy Lenki w bloku.A Julek i Zuziek tutaj od groma :ico_olaboga:
geheimnis, ani się obejrzysz a już będzie dzień USG.
oby :ico_sorki: Na szczęście teraz przez 2 tyg mój mąż ma urlop i codziennie mam co robić,więc jakoś ten czas mija.Przynajmniej sie nie nudzę.