hehe też tak mam, od kąt wiem że maluszek zdrowy i jak Go zobaczyłam na usg :ico_brawa_01:Ja dziś dalej widzę świat na różowo
Dzięki :ico_sorki: Moja młodsza siostrzyczka kończy dzisiaj 22 lata :ico_urodzinki:,no i dzisiaj dodatkowo mijają 3 lata od mojego zdanego egzaminu na prawko. Stawiam :564: (bezalkoholowe oczywiscie :-D )geheimnis udanej imprezki Ci życzę :-)
No to ja mam taką wizytę 30 września.Moja ginka będzie na urlopie a więc idę do innej lekarki,tyle że ja już kiedyś u niej bylam,także nie stresuję się niczym bo wiem jaka ta babeczka jest.ja dziś mam tą wizytę dopiero o 19 i to będzie zastępstwo za moją ginekolog, która jest na urlopie. Ciekawe co to będzie za lekarz...
Ja to przyznam ze podziwiam lekarzy ze oni na podstawie takich obrazów potrafią płeć wypatrzyć :ico_sorki: Nie mam pojęcia jak oni to robią,ale pewnie lata praktyki robią swoje.lilo na pierwszej fotce mozna dzidzie rozpoznac ale na drugiej nie mam pojecia jak lekarz stwierdzil ze to dziewczynka :ico_haha_01:
Ano właśnie.Lilo,jakie macie propozycję imienia dla córuni ?lilo a imie juz wybrane??
to ja sie napije, mam nawet w lodowce takie cytrynowe :-DStawiam :564: (bezalkoholowe oczywiscie
oni sa odpowiednio wyszkoleni i poza tym codziennie po iles tam tych usg robia i od razu widza, co sie na monitorze pokazuje... ja sie ciesze, ze nagralismy filmik z usg, bo u ginki czasem zastanawialam sie, o czym ona mowi, bo ja tylko plamy widzialam :ico_haha_01: a w domciu obejrzalam filmik 2-3 razy i tez juz wszystko dostrzegam - pupcie, stopki, dziurki w nosie :-Dpodziwiam lekarzy ze oni na podstawie takich obrazów potrafią płeć wypatrzyć :ico_sorki: Nie mam pojęcia jak oni to robią,ale pewnie lata praktyki robią swoje.
ładnie podobają mi się te imiona :-)u nas będzie albo Natalka albo Hubert
dużo zdrówka dla siostry :ico_tort:Moja młodsza siostrzyczka kończy dzisiaj 22 lata
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość