Bo to byłoby pierwsze ich dziecko??? Trzymamy kciuki za koleżankę. I żeby małżonek może wcześniej wrócił :ico_oczko:
- tak,pierwsze.Oni dosc pozno sie znalezli :ico_olaboga: A wczesniej nie da rady ale obiecal,ze zostanie na cale 5 miesiecy :ico_brawa_01:
No mój już snuje plany że będzie dzidzię uczył jeździć na rowerze, kupi jej grzechotki i będzie z nią spał :ico_oczko: Strasznie się wczoraj przejął, nie mógł usnąć.
- slodko,ja to ostanio sie troszke poplakalam,bo wzielam coreczke kolezanki na rece i Jedrus bardzo zazdrosny byl,spojrzal na mnie z takim wyrzutem :ico_szoking: Szok,ale za to dzisiaj na placu zabaw,bardzo sie zajmowal ta dzidiza,podawal smoczek i wycieral buzke :ico_brawa_01:
i takie tam.... Więc lepiej żeby chyba od nas się wcześniej dowiedział
- dokladnie,no i mama nagle brzuszek dostanie,nie bedzie mogla brac na rece juz tak czesto,to lepiej delikatnie uprzedzic brzdaca co i jak sie szykuje :ico_brawa_01:
A ja jednak pranie zrobila,bo jutro swieto,to nie bede wieszac i chmury przegonilam :-D Oby tak do wieczora.I zrobilam ta grochowke,pyszna jest :ico_wstydzioch: