geheimnis, ja właśnie planuję na dniach kupić stanić już do karmienia bo z moich starych to już wyrosłam :)
No właśnie mnie piersi też sporo urosły.W szoku jestem.Nigdy takich dużych nie miałam :ico_szoking: Mój mąz się cieszy,a ja nie bo znów zaczęły mnie boleć :ico_placzek: A przez jakiś czas był już z nimi spokój.
co do stanikow do karmienia to mam dwa, chcialam je juz dawno zaczac nosic bo sa bardzo wygodne :ico_haha_01:
No właśnie dlatego się na nie przerzuciłam.Są superancko wygodne. :ico_brawa_01:
ja dzisiaj mam wolne
zadnych planow nie mam
no oprocz prania :ico_oczko:
No ja właśnie pranko wrzuciłam,zaczęłam sprzątać w łazience,niby nic wielkiego bo tylko zlew i wannę umyłam i jak mnie nie złapał jakiś ucisk w dole brzucha,czy już nawet bardziej przy jego ujściu.Wzięłam magnez,nospę i lezę.Chyba za dużo to ja nie zrobię.A jutro do mnie koleżanka ma wpaść.Mam taki bałagan że szok.Muszę w kuchni ogarnąć,podłogę uprzątnąć,kolejne pranie wstawić,no i obiad zrobić.Chyba wstawię tylko rosół na kurczaczku,bo więcej chyba nie będe w stanie zrobić.Męża i tak dziś nie ma,to będe miała obiad na jutro.
A tak w ogóle,to właśnie jestem w trakcie testowania neta.Mój mąż zadzwonił do działu obsługi i pomocy.No i gościu stwierdził że u nich nic nie wskazuje że z naszym netem jest coś nie tak.Zaraz po tym telefonie internet znów zaczął działać.Czy to nie dziwne? :ico_noniewiem: Pewnie jednak coś tam było,tylko się nie przyznał facet.Tak samo miałam kiedyś z cyfrowym Polsatem.Przestał działać,mąż zadzwonił,niby wszystko było ok,a po telefonie w cudowny sposób telewizja zaczęła u nas odbierać. :ico_haha_01: No ale to tylko moje domniemania.