- oj Anusiek :ico_olaboga: dzis sobie odbijesz :ico_oczko:Bez parówek
- dokladnie :-Dprzynajmniej w odpowiedniej kolejnosci
- ojoj,biedna Ty jestes :ico_olaboga: A do kiedy chcesz pracowac?Ja się dziś czuję fatalnie, słabo mi i mdli mnie koszmarnie, nie mam ochoty na nic... A tu niestety człowiek w pracy...
Ja bym chciała jak najdłużej, ogólnie jestem osobą która musi mieć zajęcie poza domem też :ico_oczko: Z Piotrusiem siedziałam w domu 1,5 roku i wpadałam w depresję już... :ico_wstydzioch: Potrzebowałam odskoczni od domu. Sama byłam zdziwiona bo myślałam że większy ze mnie domator i jak będę miała dziecko będę chciała z nim tylko czas spędzać.A do kiedy chcesz pracowac?
Dobrze, że to piątek - łatwiej to znieść z myślą o weekendzie :ico_oczko:to sie dzisiaj pomeczysz w pracy
a no odbiłąm sobie :-) właśnie wtrząchnęłam 3 parówki :ico_oczko: z serem zapiekane i musztardą. ehh ale jestem teraz szczęśliwa!!!- oj Anusiek dzis sobie odbijesz
No i co cie teraz na wymioty wzielo???
ja też chciałam jak najdłużej ale się nie dało... :ico_noniewiem: no i teraz siedze w domku i się cieszę, że mogę sobie z Wami chociaż pogadać :ico_oczko:Ja bym chciała jak najdłużej, ogólnie jestem osobą która musi mieć zajęcie poza domem też
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość