Zubelek a czemu malujecie ten stary? Kurcze to jest za ciężka praca dla Ciebie namachasz się tym wałkiem :ico_olaboga: .
Ja nie mogę spać, bo mnie strasznie zgaga męczy, i jakoś tak mi niedobrze :-/
no pospałam sobie, bo wczoraj usnęłam ok 3 :ico_olaboga: ,wymiotowałam od tej zgagi, jednym słowem noc miałam okropną. Wypoczywam, bo wieczorkim jedziemy na koncercik.buzok14 zgaga to cos okropnego wspolczuje ale widze ze dzis to chyba odsypiasz hehe
zubelek takie bóle często w ciąży się zdarzają, większość moich koleżanek je miała. Miednica się rozchodzi. Jedyna rada, to mniej chodzić, no ale w Twoim przypadku to aktualnie niemożliwe. Pomimo przeprowadzki oszczędzaj się ile możesz.Oszczędzams ie ile mogę ,staram nie chodzić na darmo,kazdy kurs to przy okazji coś zabieram coś robię bo to latanie po schodach dobija,krzyż mi siada i chyba mam coś ze spojeniem łonowym,z miednicą,stawami...sama już nie wiem.27 mam wizytę w szpitalu może coś mnie obejrzą może nie oleją :ico_noniewiem: bo ledwo chodze i ledwo zmieniam pozycję :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość