Aniula, buzok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie
buzok fajnie, że zakupy się udały, ja to już nic nie kupuję, bo mam wszystko, trochę dokupiłam, am reszta po Bartku. Tylko czasami jak wejdę na Allegro i coś wypatrzę, to niestety najczęściej kupię :ico_puknij: moje dziecko niektóre rzeczy to chyba po razie założy :-D
a to ja tak nie mam, ani w poprzedniej ani w tej ciąży. Powiem Wam, że gdybym coś takiego u siebie zauważyła, to od razu poszłabym na zwolnienie, bo mam taką pracę, że mogłabym niezłej biedy narobić :ico_olaboga:madziorka hihi napisał/a:
aa z tym rozum to fakt
mnie tez czasem tak zakreci, ze szok
hehe
przynajmniej mamy wytlumaczenie co? hehe
:ico_smiechbig:
Ja jakis czas temu z kartką na zakupy poszłam i nic z niej nie kupiłam :ico_wstydzioch:
Alineczq synuś super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ładnie buźkę pokazał, a mój mały diabełek nie chciał
Agnieszka26 z tą koleżanką to ciężka sprawa. Ja w ogóle jestem zdania, że kobieta powinna mieć prawo decydowania o sobie jeżeli chce to możliwość legalnego usunięcia ciąży. Nasze państwo jest w tym względzie chore próbując kobiet uszczęśliwiać na siłę i robić z nich matki, gdy tego nie chcą.
Niestety w Polsce nie ma takiej legalnej możliwości. ie pozostaje jej nic innego jak urodzić.
Inna sprawa, że ta dziewczyna teraz jest w takim stanie psychicznym, że nie myśli racjonalnie.
Jak byłam na studiach, to mieliśmy zajęcia z takim wykładowcą, który we Wrocławiu stworzył domy dla samotnych matek. Nazywały się Betlejem, udzielali tam też pomocy psychologicznej, ale nie wiem czy jeszcze działają, bo to było 10 lat temu.