to balanga :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: akurat na sobote.
buzok zdrowka dla coruni :ico_brawa_01:
ja ide naeisniki robic cora zarzadzila

To nie siedź długo na tych imieninach, i wpadajcie do mnie, facetów też pomieszczę :ico_haha_01: . Dziś jedziemy na zakupki, a w lodówce mam ciasto, które w czoraj upiekłam-krówka, więc będzie co jeść :ico_haha_01: . O której będziecie?Dobra że balanga ale u której ja mam bałągan i pustą lodówkę bo idę do tesciowej na imieniny
:ico_haha_01: Ja poszłam na łatwizne i kupiłam gotowe w pudełeczku, na którym jest przepis. A placka już nie ma, bo miałam niespodziewanych gości, wójostwo się zjechało :ico_noniewiem: . Dobrze że miałam to ciacho, bo nie miałabym czym ich poczęstować :ico_sorki:Krówka mmmmm narobiłaś smaku daj przepis ;)
my też Cię całujemy, wracaj do nas szybciutkocałuję was pozdrawiam,życzę siły i zdrowia i mam nadzieję,że niebawem w końcu będę miała neta czas i siły żeby sobie normalnie spokojnie poczytać i popisać z wami

E to pewnie oprucz ciacha to cos jeszcze dostanie od stęsknionej żonci :ico_oczko: :-DMoje kochanie w delegacji,

a ja niby moge, bo lekarz nie widzi przeciwskazań, a jakos nam nie wychodzi :ico_noniewiem: . Dziś nawet próbowaliśmy, to gdzieś tam picze, kłóje, nie wygodnie, nie chce mi się ruszać :ico_olaboga: , ajć ciąża to ciąża. No i co po takich próbach nieudanych został mi tylko :ico_placzek:Mi to już magnez nie pomaga tylko by mi się przydało porządnie wyszalec z mężusiem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość