normalne normalne, ma coraz mniej miejsca. Mnie też to rozpychanie, przemieszczanie się boli. Kopniaki takie typowe o wiele mniejczasem to az boli ...czy to normalne ???
ja kopniaczki teraz to na prawde bardzo rzadko odczuwam, bardziej ból własnie od rozpychania, czasem jakby mnie chciało rozerwac się czuję :ico_noniewiem:opniaczki sa fajne..ale to rozpychanie czasem nie przyjemne..
wydaje mi się, że złożyc podanie możesz, a potem zawsze można zrezygnowac prawda :ico_oczko:U nas do 20 trzeba zlozyc deklaracje,czy Andrzejek zostaje w przedszkolu,a od 1 kwietnia sa zapisy nowych dzieci :ico_sorki: Nie wiem czy zapisac Zuzke czy nie,bylam napalona na to przedszkole,a teraz jakos mi przeszlo :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
- dokladnie,a malutki jak sie czasem dziwnie ulozy,to mam z jednej strony brzuch wypukly,a z drugiej plaski :ico_szoking: Moje dzieci zawsze go po pupie klepia :ico_oczko:czasem jakby mnie chciało rozerwac się czuję :ico_noniewiem:
- super,czekamy :-Di zaraz Wam pokaże brzuchacza z chudzielcem :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość