jagodka24, dziekujemy :-)
kingoza, brzunio rewelacja ! ani rozstepa... zgrabny, gladziutki.... cud malina :-) :ico_brawa_01:
- ja jej swoja komorke podalam,wiec mysle jak co,to napisze :ico_szoking:moze rodzi :-D
moje nowe hobby :ico_haha_01: ja juz nawet slyszalam ze to T. przyniesie to dziecko na swiat (nie ja) wiec powinnam wstawic zdjecie brzucha meza :-D,nic tylko dzieci robic :-D
a u mnie wrecz przeciwnie ... poszlam do cerwkwi a te wszystkie babki z miejscowowsci sila i przymusem KAZA ci usiac :ico_sorki:ze brzucha nie widac :ico_zly:
- jak to ?? :ico_szoking:ja juz nawet slyszalam ze to T. przyniesie to dziecko na swiat (nie ja)
- dobre :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: To ciekawe gdzie Szymus bedzie mial pieprzyk w ksztalcie marchewki :-Dna udzie ma pieprzyk w ksztalcie arbuza
- nieeeee,Asiencw woczoraj :ico_wstydzioch: Dopiero jak zoabczlam avatar,to skojarzylam,ze biniu to Ty :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:iw_rybka, Ty mi nr podawałaś??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość