19 mar 2012, 19:47
Dzwoneczek, bez jaj, to jakas prokatolicka klinika ze tabsow lekarz nie wypisze?????????????? :ico_olaboga: :ico_puknij: tzn ja rozumiem ze jakis pojedynczy lekarz moze wg wlasnych przekonan nie wypisac... ale zeby cala klinika??? Ja pierdziule :ico_haha_01: dla mnie to jakies science-fiction :ico_haha_01:
Wisnia, ja ciagle latam po taboretach, drabinkach a dzis z Nell na skalki wchodzilam na spacerze ale mnie brzuch w ogole nie boli, tyle ze skurczy takich nieprzyjemnych dostaje. :ico_noniewiem: Ale z Nell mialam to samo i jak co do czego to zamknieta na 4 spusty bylam i 12 godzin bolesnej jazdy mialam aby sie 1 cm otworzyc! :ico_zly:
A no wlasnie, to ze brzuch twardy to nie znaczy ze sa skurcze... Ja mam generalnie twardy brzuszek, bo mam zero tluszczu i serio no jak on ma byc miekki jak zaraz pod skora maly siedzi. A jak mam skurcz to czuc az lepiej niz dobrze: ciagnie w dol cale podbrzusze, tchu brakuje, parcie na pecherz od razu, nieraz nieprzyjemne klucia w szyjce przy tym.
Ancurku, moze to prawy sierpowy malego a nie nozki :-D
Kingoza, Biniu, ruszy Was nawet nie bedziecie niczego oczekiwaly. Naprawde rzadko lekarz potrafi cokolwiek przewidziec, szyjka moze sie niepostrzezenie rozwierac kilka tygodni/dni albo w pol godziny i pelne 10 cm jest.
Jest w Polsce sklep Biltema? bo tam sa te pilki bardzo tanio :ico_sorki:
[ Dodano: 19-03-2012, 18:49 ]
O kuzwa, jutro zaczynam 36 tydzien?????? :ico_szoking: