nie wiem...za tydzien po swietach mamy wizytę kontrolną...ale ja już nie mogłam patrzec jak on sie męczy...a my z nim.... :ico_sorki:a juz mu sie poprwily wyniki?

tego Ci/Wam zycze z całego serca :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:dzisiaj musze pochwalic swego Patrysia...miał dzis dwie drzemki trzygodzinne...i nie musiałam go bujac non stop, i przy karmieniu nie wierzgał nogami.. :ico_szoking: wreszcie moj maz ma porządny obiad...troche posprzątałam i pobawiłam sie z Dawidem...prosze o takie dni :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
- i tego wlasnie w remontach nie lubie najbardziej,kit z tym balaganem,sprzataniem ale najgorsze jest to,ze nigdy nie mozna sobie zaplanowac ile sie wyda,bo zawsze po drodze cos wyskoczy :ico_olaboga:noi mamy spory nieplanowany wydatek :ico_olaboga:
- nawet nie wiem :ico_szoking:No super, Gusia już po, szybciutko poszło :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
- moze za malo,dzis wez wiecej :ico_sorki: Najwzej cie przeczysci :ico_oczko:wzięłam wczoraj ten olejek rycynowy i nic,

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość