ze nawet 1000zl daja ludzie...
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: to ja sie z komuni wypisuję :ico_oczko:
szczerze , wiem ze prezent lepszy ale ja nie mam teraz głowy aby coś fajnego upatrzeć...a kupic coś konkretnego to też nie lada sztuka :ico_oczko: i patrzę ze podałyście taką samą sumke jaką ja myślałam przeznaczyć, czyli 200zł. I kupię jakąś pamiątkę. Dzięki dziewczyny :-D
rybko wielkie brawa dla miesięczniaka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ależ zleciało :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
sajurka nic nie pisłaś ze już byłaś na porodówce :ico_nienie: :ico_oczko: powodzenia !
Sylwuś mój Dawid ma cztery latka i mimo ze duzo czasu tylko mu poświęcałam wczesniej musiał zrozumiec ze teraz Patryk wymaga dużej uwagi...i na pewno jest łatwiej niż z dwulatkiem. (I tutaj ukłon dla naszych mamusiek , ktore mają młodsze dzieci). Gdyż Dawid już jest samodzielnym chłopcem.
....tylko teraz najczęstszym jego pytaniem jest kiedy Patryk bedzie już duzy...bo nie moze sie doczekać kiedy z nim bedzie sie bawił :-D