- a od wczoraj znwou sie staramy,co ma byc to bedzie,chyba,ze lekarz zaboni,to przerwiemy :ico_sorki:zaczeliście od tego cyklu?
nie martw sie to minie :-) a przytylas duzo ?? moze postaraj sie zmienic cos w swojej diecie ..zamiast przekasek jedz owoce i warzywa .. lub pij geste soki ktore napelniaja brzuszek i tlumia glod... przynajmniej u mnie tak to dziala :ico_oczko: jak napije sie gestego soku np marchew i brzoskwinia czuje sie najedzona i nie mam juz ochoty na podjadanie miedzy posilkami :-Dja nie jem , aj po prostu żrę, ciągle, nieustannie. :ico_placzek:

:ico_sorki: :ico_haha_01: zaciskam kciuki :ico_sorki:- a od wczoraj znwou sie staramy,co ma byc to bedzie,
hura, hura, hura!!!!witacje ... u mnie bol gardla minol :ico_brawa_01: :ico_sorki: juz jestem zdrowa ... :ico_haha_02: plamienie powoli ustaje :ico_sorki:

ogolnie to nie :ico_noniewiem: czuje ze sie szybciej mecze ... nie mam apetytu ... czasami zgaga, wzdecia ale to chyba wszystko :-/ aaa ... piersi mi urosly :-D i bardzo bola :ico_zly: a jak to jest u ciebie ??kingoza, super!!! A jak sie czujesz?? masz już jakieś dolegliwości ciążowe?
:588: zobaczysz ze wszystkim wszystko sie ulozy :ico_sorki: i bedziemy juz za niedlugo mamusiami :-D bardzo w to wierze :-) twoj dzidzius napewno jest silny i nic mu nie bedzie :-)
j ale coraz więcej problemów z tym moim pęcherzem i nerkami, antybiotyk nie pomógł, dostałam jakiegoś obrzęku z prawej strony na wysokości nerki i cały brzuch jakby mi spuchł, taki nadęty jakiś.
3 majcie kciuki, żeby przez te problemy dzidzi nic się nie stało.