evvelka, ale piękny malutki brzuszek :ico_brawa_01: ja juz mam taki jak w pierwszej ciązy pod koniec 6 miesiąca i dalej rosne :ico_olaboga: ale w drugiej ciązy podobno zawsze szybciej idzie :-D
to juz w sobote tutaj sie nie robi wesela na slubie cywilnym tylko jakis ladny obiadek i spowrotem do domu
nic się nie martw taki dobry obiadek też jest miły i fajny wszystko zalezy od gości :-)
Witam dużo czytania :-D zaraz nadrabiam zaległosci . Ja w piątek poszłam do lekarza i wysłal mnie do szpitala na badania szyjki bo stwierdził ze krótka a w szpitalu jak mnie wzieli w obroty to stwierdzili ze jest ok no ale zostawili mnie na 3 dni bo miałam bóle w dole brzucha , zakazali dotykac brzucha bo podobno nie wolno głaskac bo się mogą skórcze robić no i wszystkie dziewczyny tylko przypominały jedna drugiej nie dotykaj brzucha a jak tu nie dotykac kiedy boli albo maluch kopie :ico_olaboga: .
zrobili mi usg i znowu wyszła dziewczynka będzie Łucja lub Hania ale jeszcze nie jestem zdeceydowan :ico_noniewiem:
co do liczenia tygodni to każdy lekarz w szpitalu miał jakiś inny system i wyszło jestem między 21a 23 tygodniem wiec zaraz zobacze dokładnie na suwaczku :-D