wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2011, 11:56

witam!!!

my mislismy dzis jechac w gosci do meza siostry i zadzwonila ze jej maz znow poszedl sie nachlac i robi jej awantury zebysmy lepiej nie przyjezdzali i zuzia ma goraczke i nawet nie wiem od czego bo nic jej wiecej nie jest moze piatki jej wychodza.

milej niedzieli

Awatar użytkownika
kingoza
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 lis 2011, 12:46

witam mochane mamuski :ico_haha_02: jak mija wam niedziela ... ??
my mislismy dzis jechac w gosci do meza siostry i zadzwonila ze jej maz znow poszedl sie nachlac i robi jej awantury
to chyba najgorsze co moze byc :ico_olaboga: miec meza alkoholika... przykro... a moge zapytac czy maja dzieci ??
Ostatnio zmieniony 20 lis 2011, 15:15 przez kingoza, łącznie zmieniany 1 raz.

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2011, 14:46

Witam niedzielnie...
mija leniwo i przyjemnie...byliśmy w kościółku, potem poszliśmy nakarmić kaczki...a teraz siedzimy w domku i sie relaksujemy...pogoda pod psem...wiec wolimy w domku...zresztą wszyscy zakatarzeni jestesmy....
e jej maz znow poszedl sie nachlac i robi jej awantury
oj...to straszne...biedna dziewczyna...

rybko
to sie wczoraj napracowałas..ja poszłam na łatwiznę i na wieczór kupiłam mrożoną pizze :-D

evveklka
wspólczuje opryszczki...:ico_pocieszyciel:

Miłego popołudnia :-D :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 lis 2011, 15:46

kingoza, super wyglądałaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzwoneczek82, fajnie, że już wolne, teraz będziesz miała więcej czasu dla dzidzi, siebie, rodzinki i nas :-D
evveklka wiesz co, ja mam taką opryszczkę ale w buzi czasami, pytałam czy to groźne dla dziecka, ale powiedział, że jak miałam to wcześniej to nie mam się martwić.
rybko pracujesz za dwóch :-D

Wczoraj pisałyście o rosole..., mój mąż tego nie znosi, ale za to ja uwielbiam :-D no i jakoś wczoraj musiał go przełknąć (ja nigdy nie robię dwudaniowych obiadków, najwyżej kolacja w dniu zupy na obiad jest na ciepło), ale w nagrodę wieczorkiem odwiedziliśmy McDonaldsa :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lis 2011, 16:11

witam i ja w niedziele :-D

My tez juz po kosciolku i teraz relaksik w domu :-D

Nie wiem co sie stalo,ale bardzo mi dzis brzuch twardnial,masakra,az mi sie slabo w kosciele zrobilo :ico_olaboga: Mam nadzieje,ze nic sie tam nie dzieje :ico_olaboga:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2011, 17:54

a moge zapytac czy maja dzieci ??
tak 2. 6letnia dziewczynke i 12 letniego kamila

ale dobrze ze nie pojechalismy bo zuzia caly czas ma ponad 39 stopni goraczki i nie wiemy od czego

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2011, 18:38

Bry,
my też się dziś nudzimy.... a co też czasem trzeba
Wróciłam z kina kole 1.30, fajnie było ale ta część taka najbardziej romantyczna, najmniej akcji, ale ponoć w ostatniej się będzie sporo działo, a tu pewnie standardowo z rok trzeba będzie czekać na ostatnią część ...
Nie wiem co sie stalo,ale bardzo mi dzis brzuch twardnial,masakra,az mi sie slabo w kosciele zrobilo :ico_olaboga: Mam nadzieje,ze nic sie tam nie dzieje :ico_olaboga:
a nie chciało Ci się siku? a może wczoraj za bardzo poszalałaś? oby to tylko tak jednorazowo!!
jej maz znow poszedl sie nachlac
ehh biedna, wiem co to znaczy mieć pijaka w domu - mój ojciec pił
a nie chce się z nim rozejśc, szkoda i jej i dzieci :ico_olaboga:
zuzia caly czas ma ponad 39 stopni goraczki i nie wiemy od czego
bidulka, a może to trzydniówka? tak się to chba nazywa - kurca zapomniałąm
a dawałaś jej coś na gorączke, pomogło?
Zdrówka dla Malutkiej

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lis 2011, 18:45

bo zuzia caly czas ma ponad 39 stopni goraczki i nie wiemy od czego
- uuuuu,lipa :ico_olaboga:
a tu pewnie standardowo z rok trzeba będzie czekać na ostatnią część ...
- no dokladnie do listopada znowu,a w ostatniej czesc Bella juz jako wampir i wojna z Volturi :-D Oj bedzie sie dzialo :ico_brawa_01:
a nie chciało Ci się siku?
- nie chcialo,wzielam Zuzke na rece na chwile i jakos tak,w sumie caly dzien dzisiaj mi twardnieje ale nie biore no-spy,bo sie boje :ico_wstydzioch:
A teraz tak mysle,ze moze masz racje, faktycznie wczoraj troszke sie narobilam,wieczorem jeszcze z mezem sie przytulalam,wiec moze od tego :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2011, 19:05

A teraz tak mysle,ze moze masz racje, faktycznie wczoraj troszke sie narobilam,wieczorem jeszcze z mezem sie przytulalam,wiec moze od tego :ico_olaboga:
o, obstawiam zwłaszcza to ostatnie :) nie dośc, że wysiłek, to jeszcze twoja oksytocyna i może i męża prostaglandyny :) Dzisiaj do południa miałam piłkę do futbolu w brzuchu, taką twardą. Tyle dobrze, że sobie leniuchowałałam dzisiaj, odpoczęłam i wszystko wróciło do normy. Co nie zmienia faktu, że jak zwykle w ciąży, przytulanki sprawiają, że ciut sie obawiam o ciążę... może to irracjonalne, ale tak mam no i ochoty na seks brak. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2011, 19:32

przytulanki sprawiają, że ciut sie obawiam o ciążę... może to irracjonalne, ale tak mam no i ochoty na seks brak. :ico_noniewiem:
też tak mam, tym bardziej, że 1 ciąze miałam z przebojami i lekarz zaznaczał, że to się lubi powtarzać i teraz taki strach w środku mam, że nawet jak mi się chce,to zaraz ze obawy o możliwe konsekwencje mi się odechciewa :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”