Cześc laseczki :-D
binius wracajcie do nas szybciutko... :ico_sorki: zdrowi i cali... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
albo mnie rwa kulszowa dopadła, poniewaz mam straszny ból w prawej pachwinie , nie mogę stanąc na prawej stopie.
:ico_olaboga: mamuśka lec do lekarza...jakby nie przestao bolec..zdrówka. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
kingoza :ico_tort: za 6-te okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
,za skonczony 17 tydzien
miare juz 16 tydzien zaczynam
gratki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
rybko...a ja tez musze powtórzyć test na glukozę...tyle ze tym razem -75g... :ico_haha_01: wiec kochana damy radę :ico_oczko:
impreza sie udała...niedawno wróciłam od lekarza...i jem dopiero sniadanko...resztki ciast z imrezy..hehe...zaczęłam dzień tak na słodko :-P
kingoza no wiesz...impreza andrzejkowa, również z okazji pokoiku Dawidka..i z okazji ze dawno u nas nie byli ci goście...czyli każda okazja jest dobra na imprezowanie :-D :ico_oczko:
[ Dodano: 28-11-2011, 09:38 ]
asiab również gratki za rozpoczecie 23-tygciązy... :ico_brawa_01:
u nas tez nieźle wiało... :ico_olaboga: powiem szczerze ze efekty jak w horrorze... :ico_szoking:
[ Dodano: 28-11-2011, 09:42 ]
asiab moj mały odkąd poszedł do przedszkola non stop kaszle...raz jerst l;epiej raz znow gorzej...tez sporo syropkow wypił...no ale jak u was nic złego sie nie dzieje...wiec puszczam go do przedszkola...tam i tak co drugi dzieciaczek kaszle...takie uroki...ech...
[ Dodano: 28-11-2011, 09:50 ]
własnie spojrzałam na pierwszą stronkę...alez tam niebiesko :ico_haha_01: