Nie mówiła, bo na początku podobne są narządy i łatwo się pomylić. A swoje sobie pewnie pomyślała :Phmm...pani doktor nic nie mowiła o płci...

być moze...ale na usg to nic nie było zbytnio widać...ze nawet pomyśałam ze to pewnie dziewczynka...ale krępowałam sie powiedziec o moich spostrzeżeniach pani doktor. Ale patrząc na te zdjęcie to już mam watpliwości hihihi :ico_haha_01:A swoje sobie pewnie pomyślała :P
no niby jestem szczupla ale mam pomaranczowa skorke :ico_zly: i zaczynam sie zaokraglac na bioderkach :ico_haha_01:Hej
kingoza to ty masz figure modelki...wysoka z ciebie kobitka :-D , jezeli mowa o 176 cm...i

:-D no już czas :ico_oczko:i zaczynam sie zaokraglac na bioderkach
no myśle se :ico_haha_01:ja wstawie zdjecia jak juz bedzie cos widac :ico_sorki:
dziękuję :-Dpo 1. przesliczne malenstwo :ico_brawa_01: takie malutkie :ico_haha_02:
po 2. sliczny brzusio... juz jaki wyrazny

kupiłam sukienkę ...ale to była zbyt pochopna decyzja...taka letnia...turkusowa...na ramiączkach...ale już mie sie nie podoba :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem:a w jaka seksowna kiecke sie ubierzesz ??
rzeczywiście nie z byt miłe komentarze :ico_noniewiem:ze wzdeciem chodze a nie w ciazy . No mile to nie bylo
roztrzepana i rokojarzona... g:PCzy Wy tez takie roztrzepane jescie
a czemu az tak poźno??? ja to bym padła z ciekawości :ico_haha_01:A usg pierwsze i pierwsza wizyte mam dopiero w 10 tygodniu tj 3 pazdziernika :-)
oj ... :ico_wstydzioch: dziękuję :-Dbrzusio zgrabniutki i ładnie zaokrąglony już.
identycznie mi rośnie jak z Dawidkiem...jakbym miała dejavu...(chyba tak to sie pisze :ico_oczko: )Jak na moje oko jest chłopięcy i mówcie co chcecie
kobiety :-D :ico_haha_01: ja sobie kupilam (2 lata temu) sukienke za 200 zl ( z promocji) i ani razu jej nie ubralam :ico_puknij: ale teraz w pazdzierniku ide na slub znajomych i ja zaloze ... bo tak sobie mysle ze za miesiac bedzie juz troszke brzusia widac to wiec bedzie ladnie lezec :-Dkupiłam sukienkę ...ale to była zbyt pochopna decyzja...taka letnia...turkusowa...na ramiączkach...ale już mie sie nie podoba :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem:

ciekawe ile by teraz kosztowała hehe...moja jedyne 50 zł...po to była przecena letnia :ico_smiechbig: mama i tak musiała mi ja zwezic..bo mimo ze to 38 rozmiar to jakiś workowaty..a przy marudzącym 3-latku i 30-latku...tak pochopnie sie na nią zecydowałam :ico_noniewiem: :ico_zly:ja sobie kupilam (2 lata temu) sukienke za 200 zl ( z promocji)
na pewno bedzie już ładnie widać brzuszek :-Dbo tak sobie mysle ze za miesiac bedzie juz troszke brzusia widac to wiec bedzie ladnie lezec :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość