wiem , ale wlasnie zostalo powiedziane, ze te wody caly czas sie produkuja :ico_sorki:jak jej odejdą całkowicie wody albo w takiej ilości że będzie ich za mało to prawdopodobnie zrobią cc. Nie mogą trzymać dziecka bez wód bo byłoby niedotlenione.
no dokladnie przy pepku :ico_sorki:, boli mnie przy ucisku po obu stronach pepka
tez tak mi sie wydaje ... da sie przezyc ale nie jest przyjemne :ico_haha_01: :ico_sorki:ale na pewno to nic groznego :ico_sorki:

- cos w tym jest,bo mnie nawet moja duza Zuzka nie skopala na tyle,zebym mogla powiedziec,ze to bylo nie przyjemne :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:ze male brzuszki mamy i mniej tluszczyku i bardziej bodzce odbieramy i wszelkie usicki z wewnatrz...
- tak bylo rano,jak wody sie saczyly,chcieli powstrzymac wody ale teraz juz leca na calego,wiec nie moga go tyle trzymaci odstawiaja leki na powstrzymanie i pozwola jej rodzic :ico_sorki:ma lezec plackiem 2 doby a potem zadecyduja co sie bedzie dzialo
- otoz to :ico_sorki:Jak juz sie leja to raczej akcji porodowej na dlugo nie zatrzymaja.
- i taki maja plan,zrobili USG,wszystko jest git,wiec moze rodzic :ico_sorki:Jednak byloby dobrze aby pozwolili jej naturalnie urodzic,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość