- dokladnie ale ja mialam te co pokazalm na zdjeciu i robilo sie tak samo :ico_zly:ale to była masakra bardzo się "zbijał" środek, wkurzało mnie to :ico_zly:
- wiesz,moze byc,ze ten paciorkowiec bedzie kolenym argumentem za CC :ico_oczko:bo wtedy już będe po konsultacji okulistycznej
zaczynamy doganiać koleżanki, ale chyba dopiero jak będzie 30 tydz to tak nas to "ruszy" mocno :-Dza 2 dni kwiatek mi sie rozwinie kolejny :-D :-D :-D
aaa o tym to ja nie pomyślałam :ico_oczko:- wiesz,moze byc,ze ten paciorkowiec bedzie kolenym argumentem za CC :ico_oczko:
ja myślę zacząć od marca, ale czas pokaże, bo remont mamy też robić i dużo od tego zależyto zaczne cosik dzialac - segregowac
- a ja wlasnie mam wrzucone w dwoch wielkich kartonach wszelakie mieskie ciuszki i musze teraz ladnie rozmiarami dobrac :ico_sorki:rozmiar 56-68 / 0-3,6-9 :ico_oczko:
- moje dzieciaczki tez wczoraj po spacerze jakos tak byli kaszlacy ale dalam im syrop prawoslazowy,witaminke C,sok z aronii i dzis juz git :ico_brawa_01:cosik mi Dadek zaczyna pokasływać ojjj,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość