dopiero po 4 roku życia leczy sie płaskostopie a bilans ostatni miał na 2 latka i wtedy nic nie mówili a teraz wyszło i mamy skierowanie do poradni rechabilitacyjnejFranuś...a czemu płaskostopie tak poźno zostało zauważone??? Brzusio słodki
hehe fajne takie serducho.. no to maz tez sie postarał równiez :ico_brawa_01: no własnie dzwoneczku pokaz fryzurke :) i przy okazji brzuszek juz poporodowy :)[/code]dzwoneczek pochwal sie fryzurka :-D
ale macie romatycznych facetow :-D :-D moj wczoraj dal mi lancuszek na zemyku z 2 seduszkami :ico_haha_01: :-D i czekolade :-D a ja mu dalam takie seduszko ktore wyskakuje z pudelka ( na sprezynie) i slychac ogromny CMOK i mowi "I LOVE YOU" :-D
dobre :ico_smiechbig:Martalka strach sie bac,bo ja tez mowilam,ze 30 lat skoncze,urodze i zamykam kramik :ico_oczko:
wiesz te skurcze sprzed 2 nocy nie byly wcale przyjemne chociaz nie bolalo az tak bardzo co to dopiero bedzie przy porodzie :ico_szoking: :ico_haha_01:kingoza - nie martw sie tym stawianiem macicy,musi sobie pocwiczyc :ico_oczko:

brzusia nie było już nawet po porodzie...juz prawie laseczka ze mnie :ico_oczko: zostało mi 4 kilo do zrzucenia...ale pewnie te kilogramy wyssie moj synuś :ico_oczko: a co mi tam...jak zrobię zdjęcie to wam sie pokaże :ico_oczko:i przy okazji brzuszek juz poporodowy :)[/code]
htak sie nie wysili
- no wiesz.....dasz rade :-Dco to dopiero bedzie przy porodzie :ico_szoking: :ico_haha_01:
- moj tez i to juz nie sa kopniaki,tylko normalnie widac pod skora i czuc,ze np raczke przeklada albo nozke :521: :521:a moja mala wariuje caly dzien i kreci sie i wierci :-D
- czekam :-D.jak zrobię zdjęcie to wam sie pokaże :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość