Witam... :-D
Kochane to możecie mi pozazdrościc..bo ja moge góry przenosic hihi :ico_haha_01: :ico_oczko: Tak jak i w pierwszej nie czuję ze jestem w ciązy...choć w trzecim trymestrze to już poczułam hehe :-P
wisnia cudowne wieści nam przyniosłaś :ico_brawa_01: Oby tak dalej :ico_brawa_01:
Mowicie o pryszczach itd...wiec z tego wynika ze powinnam miec znow syna :ico_oczko: ...choć moja koleżanka bedzie miała dziewczynkę...a wygląda olśniewająco!!!
Co do rozstępów..to ani moja mama, ani siostra ich nie mają...i ja nie miałam do końca 8-mego miesiąca ciązy... :ico_noniewiem: i już zdąrzyłam sie z tego cieszyć...a w 9-tym...słyszałam jak skóra mi pękała... :533:
mama-zuzi gratki za egzamin :ico_brawa_01:
biniu_s ja w pierwszej ciązy też nie robiłam usg prenatalnego...choć przyzierność karkową miałam zmierzoną przez ginekologa prowadzącego ciążę...Czy w tym kraju gdzie mieszkasz nie robią tego badania??? A wogole już zapomniałam gdzie mieszkasz :ico_wstydzioch: przypomniałabyś?? :ico_wstydzioch:
a co do wieku...to
mama_zuzi.....jaka ty wiekowa??? Co to znaczy??? Toż ty taka jeszcze młodziutka...Ja tak jak
rybka mam teraz 29...a w lutym skończę 30...a czuję sie wciąż jak nastolatka :ico_oczko:
same laseczki są na naszym wątku :ico_brawa_01: :-D
brodzikowa prosimy o częstsze wizyty :ico_sorki: :ico_oczko:
a moj mężuś zrobił mi bloki czekoladowy...uwielbiam go...az boje sie ze jak jutro dopadnę to zjem całą blaszkę... :ico_szoking: :-D :ico_oczko:
[ Dodano: 14-09-2011, 21:59 ]
43 lat
moja miała 40 :-D