witam :)
ja dziś wstałam z bólem głowy,muszę sobie zmierzyć ciśnienie, nogi też mnie coś bolą, może na tą zmianę pogody :ico_noniewiem:
:ico_kawa: dla was.
chętnie wypiję :ico_haha_02:
:ico_tort: za skończony 14tc!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
donatka, twój Szymek też tak często sikał? mi się wydaje, że ten mój olewacz to leje non stop co 5min!!!!!!!! :ico_olaboga:
i:
powiem Tobie, ze u nas to szybko poszło, zaczęłam jak się przeprowadziliśmy do nowego mieszkania, czyli Szymek skończył 2 latka, był oczywiście styczeń, Szymek ciągle chodził w pieluszce a ja go bardzo często sadzałam na nocnik i pieluchę zaraz zakładałam, i byłam w szoku, bo szybko się nauczył, sikał do nocnika, a pielucha była sucha, no i po tygodniu zdjęłam mu pieluchę i było ok, tylko jeszcze może jakieś 2tyg. zakładałam mu ją na noc, potem mu podłożyłam pod prześcieradło podkład, żeby w razie co nie zasikał tapczanu :)
ja caly czas jem takie salatki tylko bez sera fety bo nie lubie i mi jakos nic nie jest.
no niektórzy mogą, ja miałam problemy z żołądkiem, bo miałam wrzody i tą bakterię, a to wszystko powraca, więc muszę uważać co jem , bo od raz mnie boli