Ja juz po wizycie :-) iiii u mnie wszystko dobrze ufff... ginek zbadal mi dzis szyjke bo dawno nie badal bo nie mial takiej potrzeby ale dzis to zrobil i trzyma dobrze! zamknieta na 4 spusty :-) potem sie polozylam na lozku i badal tetno maluszka i bilo serduszko, tak to szybko zrobil ze ja nawet jakos tego nie slyszalam :-P jakas taka zamroczona bylam bo hehe skakalam z fotela na lozko i miedzy czasie musialam sie szybko ubrac i tak w pospiechu bo moj ginek sie dzis gdzies bardzo spieszyl i tak na szybkiego wizyty dzis robil. ale najwazniejsze ze jest wszystko OK. :-) kolejna wizyte mam za miesiac 5 marca. dal mi mase badan :ico_szoking: podstawowe jakies no i na ta glukoze z obciazeniem. mam te badania w najbliszym czasie zrobic.
dostalam skierowanie na USG :-D poszlam sie zarejestrowac na najblizszy termin mozliwy i juz to bedzie za tydzien 12.02 na godz. 12 :-D takze mam nadzieje ze tydzien szybko zleci i w koncu sie moze dowiem jaka konkretnie plec fika mi w brzuszku...
co do ruchow maluszka mojego to dzis cos kopie ale tez mniej niz w piatek ale najwazniejsze ze daje o sobie znac... kocham te jego kopniaczki tylko szkoda ze od weekendu sa takie slabsze... no nic to chyba przez to moje przeziebienie i jemu sie udziela...
co do moich wczorajszych zakupow dla maluszka to lozeczko kupilismy takie , ponizej link wstawiam bo jeszcze w domu nie mam tego lozeczka bo maz musi po nie jechac i je odebrac ale jest takie samo jak na rysunku na tej stronie. Łóżeczko GRACO model Catalina
http://archiwumallegro.pl/ss_2_kolory_k ... 84956.html
a kompleciki to pokaze Wam jak maz tez je przywiezie to porobie zdjecia i wrzuce :-)
donatka kciuki za Twoja wizyte trzymalam i zdaj relacje jak u Ciebie :-)
tibby :ico_brawa_01: za 5 okienko :ico_brawa_01: