donatka, od jutra odliczanie od 120!!!!!!!! wow, zleciało, co? a zaś w nast. tygodniu dołączę i ja! :-D
my zaraz wybywamy na Drzwi Otwartych dzień drugi :-)

u nas pełno takich wózków jeździ, z gondolą to fajnie wygląda, ale jak się zmieni na spacerówkę to mi sie ona strasznie nie podoba, ale kwestia gustu. Ja osobiście polecam bardzo ten
zleciało, zleciało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:donatka, od jutra odliczanie od 120!!!!!!!! wow, zleciało, co?
ja nigdy nic takiego nie wyczytałam, no i nie czuję, żebym miała jakieś skurcze, zrobisz jak uważasz, możesz podpytać swojego gina, może zna inne sposobyDonatko z tym siemiem lnianym troche zgłupiałam, bo znalazłan informacje, że może powodować skurcze.

Ja właśnie nie przepadam za skrętnymi. U mnie musi być koło pompowane i jechać prosto i stabilnie. Skrętne mi przeszkadzają niż pomagają.Gosia, wózek i ładny, ale brak skrętnych kół mnie odrzuca jakoś.
:-D ja ogólnie w spacerówce z zestawu nie woziłam dzieci, bo moje ogólnie małe i chyba do 1,5 roku w tej wypasionej gondoli były (z połowę większa od tym malusich) i zaraz z gondolki do spacerówki i potem parasolki się przesiadły z innego zastawu.u nas pełno takich wózków jeździ, z gondolą to fajnie wygląda, ale jak się zmieni na spacerówkę to mi sie ona strasznie nie podoba, ale kwestia gustu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość