Ja również kochanie,nawet nie wiesz jak bardzo,bo przez te braxtony bardzo boje się o małą :ico_sorki:przeogromnie się cieszę z tego waszego skonczonego 30tc!
Ja tez mam tak od wczoraj kopie mnie po żołądku,albo po boku i nie wiem jak ona leży,ale śmiesznie :ico_haha_01: i pewnie Twój maluszek tez tak robi :-DDziś kilka kopniaków w górze/po boku, więc może się mu fiknęło w międzyczasie w tych harcach
Dziekuję Madziu, własnie dlatego,że mały troszke zaczełam się martwić czy aby Milena nie jest za mała jak na ten tydzień :ico_noniewiem: mam 94cm w brzuszku,dobrze,że jutro idę na USG bo bym sie zaczeła zamartwiać :ico_noniewiem:sliczny brzuszek,i nie duży jak na 30 tc
jej ja jakbym nawet chciała to nie potrafie sie tak kimnąć po południu,musze być baaardzo zmęczona aby usnąć a szkoda,bo własnie teraz odpoczynek wskazany :ico_sorki:ja dzis przegapilam UGOTOWANYCH bo sobie kimke puscilam z 2 godzinki hehe
trzymaj kochanie,trzymaj :ico_sorki:Będę trzymać kciuki za usg i czekać na wieści
Znaczy inaczej hihi jak dla mnie brzuszek jest juz duzy bo mi cięko sie juz robic zaczyna coraz bardziej,ale myślałam,że on w tym tc ma byc większy o to chodzi :-) No ,ale skoro wy piszecie ,ze mam sie nie sugerować wielkościa brzuszka to oki,w sumie jestem niziutka może i dlatego i urodziłam sie z wagą 2800 a urodzona byłam o czasie,może i Milenka bedzie taka po mnie nie wiem :-)Ciesz się, że jest mały
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość