wyniki wezme ze soba :-) jesli bedzie taka potrzeba to nawet poprosze zeby mi ta moja pani doktor pediatra dala skierowanie na badania jakies ogolne chociaz na mocz i krew bo moj ginek to dal mi od poczatku ciazy tylko dwa razy :-/ a wiem ze inne dziewczyny to co miesiac badaja krew i mocz a ja raz na jakis czas bo wg. niego nie ma takie potrzeby nie wiem czego takie podejscie teraz ma a on starej daty lekarz jest bardzo i kiedys kobietom dawal co miesiac skierowania na takie badania a teraz zmienil system prowadzenia ciazy co mnie dziwi. mama jak mi moja kiedys mowila jak on prowadzil ciaze ze na okraglo dawal skierowanie na badania a teraz widzi jak rzadko daje to sama jest w szoku. no ale skoro tak robi to chyba tez wie co robi. zreszta zobaczymy. musze sie najpierw zarejestrowac do tej moje lekarki i zobaczymy na kiedy bede miec karte wyciagnieta w ogole musze zadzwonic i spytac kiedy przyjmuje bo juz tak dawno u niej nie bylam ze nawet nie wiem.Cieszę się, że zdecydowałaś się iśc. Może weź ze sobą ost. wyniki badań. Tak na wszelki wypadek.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość