hej :-)
Ja dzis o dziwo wyspana... jak sie połozyłam o 21 to tylko 2 razy wstawałam na karmienie,odbijanie i pampersa i znowu w kimke i tak wstałam o 8 dopiero,poszłam na badanie kortyzolu i mam stresa jak zawsze czy nadal wszystko jest ok po ciąży :ico_sorki: Zaraz ubieramy sie z mężem i idziemy na jakis obiadek w zwiążku z wczorajsza naszą rocznica bo wczoraj byłam padnieta i nie dałabym rady nigdzie wyjść :ico_noniewiem:
Monika ja juz nie moge sie doczekac kiedy Milenka sie tak sama do mnie uśmiechnie bo jak sie usmiecha tak przez sen to ja miekne tak slicznie to robi :ico_haha_02:
Mi to cały czas leci jak nie krew to plamienie i tak w kółko masakra mam dość a tak bym chciała sie z mężem pokochac takie mam straszne pragnienie już :ico_sorki: a mąż mówi,ze teraz będzie miał stresa ,hmm ja również,ale ja chyba będę prubowała z NPR tak jak dotychczas plus chyba gumki,sama nie wiem :ico_noniewiem:
Jenny :ico_brawa_01: za 25tc,tak pieknie sie patrzy jak idziesz z tymi tygodniami :ico_brawa_01:
Tibby jak ty ślicznie wygladasz kochana :ico_brawa_01: no pieknie po prostu :ico_brawa_01: a jak na wizycie?
co do laktatorów,ja dostałam swój od pewniej Pani wypazyłam go i kozystałam z niego i git :-)
DonatkaNogi cię rwały?ale w sensie,ze biodra ? :ico_noniewiem: Ty to taka bidulka jestes i z tymi bólami głowy ehh tule kochana :ico_pocieszyciel:
Małgosiu Dziekuję kochana,bardzo sie staramy z mężem aby być szczęśliwym w zwiążku,ja np kocham mojego męża z roku na rok coraz mocniej aż nie wierze :ico_sorki:
A ja własnie jem truskawki :-) u mnie są po 8,50 jeszcze :ico_noniewiem:
i dziewczynki moja Milenka kończy dziś 3 tygodnie :ico_brawa_01: Moja dziewczynka kochana :ico_brawa_01: