ojj tak zapomniała,ze wy teraz na biegu w telefonie piszecie :ico_sorki: jej przepraszam,ale po prostu nooo nie chce abyscie mnie zapomniały bo żadko teraz jestem,ale mam nadzieje to zmienić bo Milenka coraz wieksza a ja w koncu bede miała chwilke dla siebie :ico_sorki:
Dziekuje jestescie kochane :***
Jenny Nie musi być brzuszek wielki aby dzieciatko bylo duże :ico_oczko: ciesz się kochana,że masz taki a nie inny bo uwierz mi na słowo ja miałam 93cm w brzuszku na końcu i na prawde było ciężko pod koniec :ico_noniewiem: a skóra to naciagnita do granic..
Ja wam pokaże jak mój brzuś teraz wyglada i wierzecie,ze jeszcze mi brakuje 5cm aby wygladał jak przed ciązą,cyce zakryłam bo byłam bez stanika :ico_oczko:
mamy sesje więc nie wypada jakoś brzydko wyglądać :P
ty jestes tak ładna,ze i w tych odrostach pewnie ładnie wygladasz :-P
ziolo to miałas przezycia z Olim,ale najwazniejsze,ze juz jest wszystko dobrze :ico_sorki: i za 38tc jeszcze troszke i bedzie dzieć kolejny :ico_brawa_01:
Donatko No charcze mi ta Milenka tak jakby zalegała jej jakas wydzielinka w gardle,to ja wtedy opukuje plecki i mija nie wiem co jest grane :ico_noniewiem:
Szkoda że ucieka się na zamknięte wątki...
mi jest obojetne czy bedzie zamkniety czy nie wazne aby sie trzymac nadal razem :ico_sorki:
Monika najwazniejsze,ze masz siostre :ico_sorki: ja mam brata tylko,ale on jest raz na tydzien u nas bo przeciez ma swoje zycie inna kolezanka żadko przychodzi bo jakoś ja boli,ze ona nie ma jeszcze dziecka :ico_noniewiem: inne kolezanki czasem przyjezdzaja ale to Wrocław i wszedzie daleko,ciesze sie,ze mam ta sasiadke ona ma jeszcze 2 swoich dzieciaczków i tak miło jest,albo jak chce gdzies wyjsc to ona mi z Milka zostanie,a takto tak jak ty mam męża a jak mąż w pracy to sama :ico_sorki: