tak prawde mowiac to na to nie ma reguly. moja bratowa jadla duzo sledzi i ogorkow i wszystko co bylo kwasne i urodzila dziewczynke :-) ja moge miec teraz taka ochote na ogorki a z czasem moze mi sie to odmienic :-) zobaczymy co pokaza kolejne USG powinno juz byc widac plec.no bo to na chłopaczka nie da sie ukryć,dla mnie ogórki moga nie istnieć :ico_oczko:
Miałam dzis smieszną scenę z mężem :ico_haha_01: lezymy tak sobie na łózeczku,coś mi sie smutno zrobiło i sie popłakałam :ico_oczko: i jakos tak się wtuliłam w jego szyje i tak czuje noo piwem mi smierdzi,i mówie mu kurde no piwem smierdzisz...a on hahaha kolega mnie łykiem poczestował rano i mi sie uloło jak dziecku :ico_haha_01: hahaha mówiłam,że mam węch jak pies nawet tego nie ukryje :ico_haha_01:
no to mialas wesolo :-) przede mna tez sie nic nie ukryje ... kazdy zapach wyczuje :-D ale to normalne kobieta w ciazy ma bardziej wrazliwy wtedy wech. mi to swego czasu na poczatku ciazy to nawet meza perfumy mi przeszkadzaly bo mnie dusily i strasznie intensywne byly. moje mi tak nie przeszkadzaly ale jego tak i zawsze sie dziwil. ja potrafilam swojej perfumy tone wylac a jak on sie popsikal to juz mu zwracalam uwage :-P